Chocolade met vulling van appel en vlierbloesem van Confiserie Berger

31 mei 2011

Chocolade met een vulling van appel en vlierbloesem van confiserie Berger Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Een chocolade met een vulling van appel en vlierbloesem. Dat klinkt toch gewoon geweldig? De verpakking ziet er ook nog eens prachtig uit. De producent is Berger uit Oostenrijk. Sinds 1994 maken Hubert en Christine chocolade en ander zoets. Ik kocht dit product in München in een winkel met nog veel meer lekkere chocolade en andere delicatessen. Chocolade uit zo’n winkel kan toch alleen maar heerlijk zijn?

Op de verpakking zegt Berger: Die kunst der Verführung: De kunst der verleiding. Bij mij heeft het in ieder geval gewerkt. Het zag er zo lekker uit dat ik het MOEST kopen. De smaak? Mwah, weinig bijzonder. Vlierbloesem proef je helemaal niet, met wat fantasie misschien appel. Je proeft vooral suiker en slappe chocolade. Jammer. Verleiden is mooi maar voor echte liefde is de inhoud belangrijker. De tip voor Confiserie Berger: meer inhoud, minder verpakking.

Meer weten? Kijk eens op de site van Confiserie Berger. Het ziet er allemaal prachtig uit!

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Vlierbessen.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Vlierbessen.nl alles over het doel van deze site.